Tervetuloa

Lämpimästi tervetuloa lukemaan tätä blogia! Blogi tulee käsittelemään kaikkea moottoriurheiluun ja autoiluun liittyvää. Tutustumme ralliin, formuloihin ja vähän myös moottoripyöräilyyn. Sen lisäksi blogissa tulee olemaan tietoa erilaisista autoiluun liittyvistä asioista. Blogin avulla onnistut renkaiden vaihtamisessa ja ostamisessa, pienissä korjaustöissä ja tulet tietämään niin moottoreista kuin muustakin tekniikasta.

Tiedätkö kaiken autoista?

Luuletko, että tiedät paljon autoilusta? Tätä blogia lukiessasi tulet huomaamaan, että sinulla on vielä paljon opittavaa. Meillä kaikilla on, sillä autoilu muuttuu koko ajan, ja autot sekä tekniikka kehittyvät jatkuvasti. Blogissa tulen käsittelemään tekniikan uusimpia käänteitä. Tällä sivulla tutkitaan yhdessä erilaisia moottorityyppejä ja selvitetään siitä, minkälaiset autot ovat suosiossa tulevaisuudessa. Kaikki varmasti tietävätkin, että sähköautot ja hybridit ovat nousseet jo nyt kansan suosioon. Toki ne ovat vielä kovin kalliita, joten kaikilla ei ole mahdollisuutta ostaa kyseisiä autoja. Onko tulevaisuudessa mahdollisesti tulossa uusia moottorityyppejä? Otetaan siitäkin selvää tämän blogin puitteissa.

Moottoriurheilu isona osana blogia

Suomalaiset rakastavat moottoriurheilua. Meidän suurimmat urheilusankarimme ovat formulakuskeja, rallikuskeja tai moottoripyöräilijöitä. Moottoriurheilulla on pitkä historia Suomen urheilupiireissä. Jarno Saarinen oli ensimmäinen suomalainen moottoripyöräsankari. Hän oli ajamassa elämänsä kautta, kun Saarisen elämä päättyi aivan yllättäen. Sama tapahtui myös lupaavalle rallikuskille Henri Toivoselle. Moottoriurheilun saralta blogi ei siis tule olemaan pelkästään mukavia asioita, vaan moottoriurheiluun kuuluvat vaarat. Niitäkin täytyy käydä läpi kaunistelematta, jotta jokainen saa oikeanlaisen kuvan rallista ja moottoripyöristä.

Suomen moottoriurheiluhistoriaan kuuluu kuitenkin paljon hyvääkin. Formuloiden puolella Suomi on saanut juhlia useampaakin maailmanmestaria. Kaikki muistavat Keke Rosbergin, Mika Häkkisen ja Kimi Räikkösen. Myös Valtteri Bottaksella on hyvät mahdollisuudet päästä juhlimaan mestaruutta. Rallin puolelta lista suomalaisista mestareista on pitkä.

Tätä kaikkea tulemme siis käsittelemään tässä blogissa. Jos siis olet kiinnostunut autoilusta, moottoriurheilusta tai tekniikasta, on tämä oikea paikka tulla viihtymään ja hankkimaan uutta tietoa. Toivon todella, että pidät artikkeleista. Blogi tulee käsittelemään monipuolisesti kaikkea sitä, mikä liittyy edes hieman autoiluun tai tekniikkaan. Täältä saa myös vinkkejä arkipäiväisiin asioihin, kuten renkaiden vaihtamiseen.