Hei ja lämpimästi tervetuloa lukemaan blogia. Täältä tulet löytämään uutta tietoa kaikesta autoiluun, moottoriurheiluun ja tekniikkaan liittyvistä asioista. Artikkeleita pyritään julkaisemaan monipuolisesti eri aiheista, jotta kaikenlaiset lukijat voisivat löytää itseään kiinnostavia juttuja. Aiheet vaihtelevat siis laidasta laitaan ja myös ajankohtaisia aiheita otetaan mukaan säännöllisesti. Pyrimme seuraamaan uutisia jatkuvasti ja poimimaan sieltä kaikkia kiinnostavia uutisia. Kaikista tärkeintä on, että lukijamme saisivat tärkeää tietoa ja pysyisivät ajan tasalla asioista.

Moottoriurheilu on osa blogia

Moottoriurheilu on tärkeää kaikille suomalaisille, joten totta kai sitä löytyy myös tästä blogista. Moottoriurheilun saralla riittääkin kirjoitettavaa, sillä moottoriurheilua ovat niin formulat, ralli kuin moottoripyöräily. Kaikissa näissä lajeissa kilpailee useita suomalaisia urheilijoita, joten heidän tekemisiään tullaan seuraamaan tarkasti. Uusien tapahtumien lisäksi on tärkeää käydä läpi moottoriurheilun historiaa. Mitään lajia ei voi tuntea kokonaisuudessaan, jos sen historia ei ole hallussa. Sen vuoksi siis käymme läpi aikaisempia mestareita. Formulan puolelta näitä ovat Keke Rosberg, Mika Häkkinen ja Kimi Räikkönen. Rallissa taas mestareita riittää Juha Kankkusesta Marcus Grönholmiin. Myös Tommi Mäkisen tekemisiä seurataan. Omistaahan hän tällä hetkellä Toyotan rallitallin. Moottoripyöräilyn puolelta blogissa tullaan kirjoittamaan niin kilpailuista kuin suomalaisista aikaisemmista ja nykyisistä mestareista. Kilpailussa menehtynyt Jarno Saarinen ja reilusti yli kymmenen mestaruutta voittanut Juha Salminen ovat henkilöitä, joiden historiaan on pakko perehtyä enemmän. Muuten suomalaisesta moottoripyöräilystä ei tiedä juurikaan mitään.

Tekniikka ja sen uusimmat käänteet

Tekniikka kehittyy koko ajan. Se tarkoittaa samalla myös autoilun kehittymistä. Autoilun kehittyminen onkin loistava juttu niin ihmisten kuin ilmaston kannalta. Ilmaston kannalta se on tärkeää, koska esimerkiksi sähköautot tai hybridi ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja. Onkin jännittävää seurata, tuleeko sähköautoista ja hybrideistä bensiini- ja dieselmoottoreiden kilpailijoita. Tällä hetkellä ne eivät sitä ole, sillä sähköautot ja hybridit ovat vielä kohtalaisen kalliita. Ne kuuluvat ainakin toistaiseksi henkilöille, jotka pystyvät laittamaan enemmän rahaa autoihin. On myös mahdollista, että rinnalle kehitetään joku täysin uusi moottori, joka on vieläkin ympäristöystävällisempi.

Tekniikan uutiset ovat siis tärkeässä osassa tätä blogia. Uutisia seurataan tarkasti ja raportoidaan blogiin. Parasta onkin, jos blogista voi löytää uutta tietoa. Tekniikan uutisten lisäksi blogissa tullaan kertomaan vinkkejä tavalliseen auton hoitoon. Renkaiden vaihto ja valinta onnistuvat helpommin, kun niihin on saanut vinkkejä ja apua. Muistutamme myös, milloin on aika vaihtaa kesärenkaat talvirenkaisiin ja toisin päin.

Tätä blogia lukemalla pysyt siis ajan tasalla ja tiedät, mitä autoilun saralla on meneillään juuri tällä hetkellä. Blogia päivitetään säännöllisesti ja lukijoille halutaan tuoda artikkeleita monipuolisesti. Haluan siis vielä kerran toivottaa jokaisen lukijan tervetulleeksi. Toivottavasti blogista on hyötyä ja toivottavasti se toimii myös mukavana viihteenä, jota voi lukea ajan kuluksi.